avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... VA ROG AJUTATIMA!!!!!!!!!!!!!!!!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

VA ROG AJUTATIMA!!!!!!!!!!!!!!!!

Buna ziua!Ma numesc Mihai si am 22 de ani.am o nelamurire legata de coruperea de minori.Mam informat si de pe forumul dvs,dar vreau sami explicati mai detaliat legat de situatia mea.Sunt cu o fata de aproximativ 2 ani de zile.Ea e minora,iar mama ei nu este de acord cu relatia noastra din momentul in care a aflat ca am facut puscarie,iar mie mia expirat cazierul de curand...deci pot sa zic ca sunt "curat".
Problema e urmatoarea:sar putea ca fata sa fie insarcinata...ar putea face mama ei reclamatie la politie,iar eu sa fiu arestat...?Mai ales dak afla ca fata e insarcinata.Noi ne iubim si nu vrem sa renuntam unul la celalalt...ar putea sa ne faca rau??Ne-am putea cununa cu acordul tatalui ei bineinteles(parintii ei sunt divortati)fara nici o problema???Iar daca in cel mai rau caz ma aresteaza...ar putea ca fata sa renunte la acuzatiile facute de catre mama ei?
Deci fata nu vrea sa puna plangere impotriva mea...nici fortata.
Mama ei are dreptul sai ascunda buletinul si certificatul de nastere chiar daca e in custodia ei?
Cum pot sa rezolv aceasta problema?As putea face ceva?VA ROG AJUTATI-M!A!!!!
Va multumesc
Ultima modificare: Joi, 15 Ianuarie 2009
mihai_gabi88, utilizator
Cel mai recent răspuns: december , utilizator 01:30, 20 Ianuarie 2009
incercati pe "medicnet.ro" in privinta ultimelor intrebari.... :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacă o fata de 16 ani face 17 într-o luna , se muta cu prietenul ... Lavinia1334567 Lavinia1334567 Dacă o fata de 16 ani face 17 într-o luna , se muta cu prietenul ei major ,pleacă de acasă, și părinții anunță autoritățile, autoritățile au ... (vezi toată discuția)
Act sexual cu un minor AlexandraHDR AlexandraHDR Buna ziua! Am citit multe dintre subiectele de pe acest forum, insa fiecare este un caz diferit. Am o cunostiinta, un baiat, (luna aceasta implineste 23 de ... (vezi toată discuția)
Ce pot pati daca am facut sex cu o fata de 15 ani iar eu am 20? allex93 allex93 Buna . am si eu o problema si as vrea sa ma ajutati cat mai repede cu niste informatii. Eu sunt impreuna cu o fata de 9 luni de zile si am intretinut relatii ... (vezi toată discuția)