avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Recurs majorare pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Recurs majorare pensie alimentara

In urma divortului ce s-a pronuntat acum 2 ani, s-a stabilit o pensie alimentara pentru copilul meu in cuantum de 20 % din salariul net. Fosta sotie a cerut majorarea pensiei de la 20 % la 25 % atat din salariul net cat si din norma de hrana. Mentionez ca sunt politist iar fosta sotie este functionar public. Judecatoria i-a respins cererea iar fosta sotie a facut recurs.
Intrebare: Norma de hrana poate intra in calculul pensiei alimentare?
Eu am gasit informatia ca norma de hrana nu poate fi inclusa in venitul pe care il realizez.
Cel mai recent răspuns: negrutzu2012 , utilizator 21:24, 17 August 2012
Da, acum in recurs cere asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce hotarare se va pune in aplicare? ciciilo ciciilo In hotararea de divort, instanta de fond nu a luat in considerare la stabilirea pensiei alimentare datorata minorilor norma de hrana, fosta sotie a solicitat ... (vezi toată discuția)
Ce hotarare se aplica pt pensia alimentara? ciciilo ciciilo Buna ziua, In hotararea de divort, instanta de fond nu a luat in considerare la stabilirea pensiei alimentare datorata minorilor norma de hrana, fosta sotie a ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. ciciilo ciciilo Buna ziua. La divort mi s-a stabilit o pensie alimentara pt cei 2 minori de 1000lei(3800lei venit din care s-a luat in calcul doar 3000lei deoarece sunt ... (vezi toată discuția)