avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general eroare declaratie 112
Discuție deschisă în Contabilitate în general

eroare declaratie 112

Am primit aceasta eroare la depunearea unei declaratii 112, este o societate cu un singur angajat pentru care am depus lunar declaratia 112.Oare sa fie din cauza ca nu mai trebuie depus lunar?....
Au fost identificate urmatoarele ERORI:
E: validari globale
eroare atribut: tip_rec: valoarea '0' nu se incadreaza in intervalul cerut
E: validari globale
Tip declaratie rectificativa completat pentru d_rec = 0
eroare regula: A3a: Daca d_rec = 0, tip_rec (0) nu trebuie completat
Cel mai recent răspuns: leuca_luminita , utilizator 13:24, 13 August 2012
tip_rec se completeaza numai daca d_rec=1 (adica este rectificativa). Detaliat, numai daca depui rectificativa trebuie specificat ce tip de rectificativa depui (simpla, in urma unei hot jud. sau dupa control fiscal). Eroarea este din softul cu care ai generat-o.
lucianrosca a scris:

. Eroarea este din softul cu care ai generat-o.

Si eu am primit acelasi mesaj de eroare si am folosit declaratie pusa la dispozitie de site-ul ANAF -Descarca declaratii... Sa inteleg ca e proasta declaratia pusa la dispozitia noastra?
leuca_luminita a scris:

lucianrosca a scris:

. Eroarea este din softul cu care ai generat-o.

Si eu am primit acelasi mesaj de eroare si am folosit declaratie pusa la dispozitie de site-ul ANAF -Descarca declaratii... Sa inteleg ca e proasta declaratia pusa la dispozitia noastra?

Am facut o declaratie de test cu pdf-ul lor, publicat pe 10 aug, este ok.
[ link extern ]
Redescarcati programul si incercati iar.
Buna ziua!
si eu ma confrunt cu aceeasi eroare la validarea fisierului xml, desi am descarcat programul de pe site-ul anaf.
Va rog sa-mi spuneti si mie care e solutia remedierii acestei erori, in cazul in care ati gasit-o deja! Va multumesc!
Veste buna!
au recunoscut ca pdf-ul era problema! au publicat astazi o noua varianta v201.
Spor si sanatate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 112 cimpazu cimpazu buna seara, am depus D112 online, nu am primit mesaj de eroare, am descarcat si recipisa dar in momentul transmiterii nu mi-au primit decat D112pdf. D112xml ... (vezi toată discuția)
Versiunea actualizata pentru declaratia 112 (soft a si soft j) - metode de preluare declaratia 112 dintr-o luna anterioara  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu [u][i]Metode de preluare declaratia 112 dintr-o luna anterioara: [/i][/u] 1. Daca este aceeasi versiune si in luna urmatoare: Efectuati o copie a fisierului ... (vezi toată discuția)
Poate fi semnata electronic declaratia 112 generata din aplicatia de verificare a mfp??? eliasav eliasav Teoretic Soft-ul J de validare date din fisier XML pentru formularul D112 pus la dispozitie de ANAF este numai pentru verificarea corectitudinii datelor ... (vezi toată discuția)