avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... sechestru asigurator
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

sechestru asigurator

Buna ziua,
As vrea sa va rog sa-mi spuneti cum sa procedez in urmatorul caz : am pe rol la o instanta o actiune invocand - dolul - pentru a putea anula un contract facut in fals. Am si actiune penala dar asta nu e relevant acum. Insa in actiunea civila am cerut aducerea la situatia de dinainte, conf.legii , dar si daune morale si materiale. Mi-a fost luata casa si in conditiile in care ea nu mi s-ar mai putea inapoia, desi nu vad de ce, sa mi se plateasca suma de bani din evaluare plus daune morale . Problema este ca acestui nenorocit au venit altii acum si il executa silit pt. tot felul de probleme . As vrea sa pun sechestru asigurator pe toate bunurile lui pana la terminarea procesului acum, inainte ca ceilalti sa-l execute si eu sa raman fara nimic . Procesul este in Bucuresti dar bunurile sunt in Bucuresti si In Ilfov . Unde depun actiunea ?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Daune morale - penal elmauss elmauss exista cumva o oarecare limita de acordare a daunelor morale? sau cere fiecare cat vrea? de exemplu m-i sa cerut pentru accident rutier cu vatamare din culpa ... (vezi toată discuția)
Daune materiale si morale acuezii acuezii Buna seara.In cazul ca nu platesc daunele morale si materiale ce se intampla????Se adauga la anii de pedeapsa ????Sotului mei iau dat 10 ani(este deja arestat) ... (vezi toată discuția)
Bunuri în pericol DannyPascariu DannyPascariu Situația este in felul următor: un credit de prin anul 2008 care nu a fost plătit niciodată, s-a început procesul de executare silită și se oprește o ... (vezi toată discuția)