avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

vreau sa divortez pt ca sotia ma minte din punc de vedere cu grija la copilul nostru iar eu lucrez in germania si trimit bani pt fam si sunt mintit mereu din toate punctele de vedere EU sunt angajat cu carte de munca iar ea nu lucreaza de 1 jumate iar eu acopar tot .Vreau sa stiu in caz de divort daca sant in castig de cauza chiar daca sunt in strainatate si in actual traim intro locuinta sociala in rominia.SI MA OCUP DE TOATE CHELTUIELILE CU TRIMITEREA DE BANI PE CARDUL EI CUM SA PROCEDEZ IN CAZUL IN CARE NU MA POT DUCE ACASA PT CA IMI PIERD SERVICIUL :Iar cel mai mult ma deranjeaza ca nu ma lasa sa vb cu copilul nici la telefon si nici la net sal vad .va multumesc de intelegere
Puteti trimite o cerere de divort prin posta catre instanta de la ultimul domiciliu comun, dar trebuie sa fiti prezent la primul termen sau să fiti reprezentat de un avocat/mandatar.
Prin cererea de chemare in judecata puteti sa cereti si stabilirea unui program de vizitare al copilului, daca nu doriti sa se stabileasca la dvs. domiciliul minorului.
dar eu vreau sa castig copilul din toate punctele de vedere si vreau sa stiu dupa cele spuse de mine daca sunt in castig de cauza
Ce inseamna exact pt dvs sa castigati copilul din toate pct de vedere ?
Autoritatea parinteasca o veti exercita in comun, ramane de vazut la care parinte va avea domiciliul copilul
Depinde de multe lucruri .. de varsta copilului, de cum e ingrijit acum, de ce vreti dvs si mama, de ce vrea copilul ( daca e cazul),ce conditii sa-l cresteti aveti si unde, ce lucrati si cat timp alocati muncii etc, etc.
Teoretic, in stabilirea domiciliului copilului aveti sanse egale, practic, mama are o egalitate mai mare :) pt ca cu dansa a stat pana acum si se prefera ca minorul sa nu fie supus unor schimbari prea mari de situatie
Ultima modificare: Duminică, 12 August 2012
gi-jane2, moderator
eu lucrez 10 ore in germania am loc de munca aici la fratele meu pt ca la el lucrez si am locuinta tot la el ap cu 2 camere varsta copilului este de sase ani si era bn ingrijit inaite de cearta dintre noi pt ca eu trimiteam bani pt intretinerea lui si aq darilor din casa.copilul din toate punctele de vedere vrea sa fie cu mine.deci din toate punctele de vedere vreau sa cresc copilul eu pt ca acum nu mai trimit nici un ban pt ca nu mai am incredere iar ea nu are servici cu ce sal creasca

Alte discuții în legătură

Divort, custodie minor ionutz82 ionutz82 buna ziua vreau sa stiu si eu ce sansea ma sa castig custodia copilului. Recent am descoperit ca sotia mea ma inseala fapt si confirmat de ea cu greu ... (vezi toată discuția)
O problema care ma depaseste alinaelena alinaelena BUNA ZIUA LA TOATA LUMEA DE AICI.AM O PROBLEMA SI AS VREA DACA POATE CINEVA SA IMI RASPUNDA .PE SCURT.SUNT DIVORTATA DIN 2005 DAR DIVORTUL S-A PRONUNTAT IN ... (vezi toată discuția)
Pot divorta daca nu lucrez?- divort cu minori ingeracul ingeracul sunt casatorita de 10 ani ,am 2 copii minori, in momentul acesta nu lucrez ,sunt in cresterea copilului pana la 2 ani. vreau sa divortez . daca nu lucrez pot ... (vezi toată discuția)