vreau sa divortez pt ca sotia ma minte din punc de vedere cu grija la copilul nostru iar eu lucrez in germania si trimit bani pt fam si sunt mintit mereu din toate punctele de vedere EU sunt angajat cu carte de munca iar ea nu lucreaza de 1 jumate iar eu acopar tot .Vreau sa stiu in caz de divort daca sant in castig de cauza chiar daca sunt in strainatate si in actual traim intro locuinta sociala in rominia.SI MA OCUP DE TOATE CHELTUIELILE CU TRIMITEREA DE BANI PE CARDUL EI CUM SA PROCEDEZ IN CAZUL IN CARE NU MA POT DUCE ACASA PT CA IMI PIERD SERVICIUL :Iar cel mai mult ma deranjeaza ca nu ma lasa sa vb cu copilul nici la telefon si nici la net sal vad .va multumesc de intelegere
Faptul ca nu trimiteti bani ca nu aveti dvs incredere in sotie, va dauneaza.. pt ca minorul mananca si cand sunteti dvs certat cu sotia.
Instanta va decide pe baza probelor administrate, a marturiilor, sansele sunt destul de mici daca sotia nu e de acord ca dvs sa cresteti copilul.
Aveti nevoie de un avocat care sa va reprezinte
deci cu toate astea ea daca nu are cu ce sal intretina legea mil da mie sau nu.IAR in cazul in care am credite de nevoi personale pe numele meu cum ar fii lucrurile din casa ce drept are la partaj sotia deoarece nu leam terminat si cel mai mult eu leam platit pt ca ea na lucrat intre timp
Asta spuneti dvs ca nu are cu ce sa-l intretina, doamna poate va spune altceva in instanta si va si proba in acest sens.
Partajul e o alta discutie, il faceti dupa divort, daca nu exista intelegere, tot in instanta.
Puteti cere o cota mai mare din bunuri, avand in vedere ca sunt cumparate cu bani imprumutati, imprumuturi pe care le achitati dvs.