avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pot divorta daca nu lucrez?- divort cu minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pot divorta daca nu lucrez?- divort cu minori

sunt casatorita de 10 ani ,am 2 copii minori, in momentul acesta nu lucrez ,sunt in cresterea copilului pana la 2 ani. vreau sa divortez . daca nu lucrez pot divorta si sa nu pierd copiii?
Cel mai recent răspuns: ingeracul , utilizator 12:42, 12 Iulie 2013
Oricum ambii parinti exercita autoritatea parinteasca si dupa divort, domiciliul copiilor va fi la dvs, copiii au dreptul la intretinere de la tatal lor, iar dvs aveti un motiv intemeiat pt care nu lucrati momentan si in plus, aveti venitul din indemnizatie.
Conteaza ca acolo unde locuiti sa aveti conditii in care sa cresteti acesti copii.
Ultima modificare: Joi, 11 Iulie 2013
gi-jane2, moderator
va multumesc frumos pt timpul acordat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu 2 minori Mirabelabuca Mirabelabuca Buna seara, sunt Mirabela si sunt casatorita de 4 ani! Insa casnicia este cuprinsa numai de certuri vreau sa divortez nu stiu el daca este de acord, dar cei ... (vezi toată discuția)
Custodie copii dupa divort eionela eionela Buna ziua Am 2 copii minori si doresc sa divortez. As dori ca acestia sa ramana la mine. Ce posibilitate legala am sa obtin acest lucru, in cazul in care ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului de catre tata geoxgeorge1983 geoxgeorge1983 Bunaziua, as dori un raspuns referitor la custodia fetitei de 3 ani, dupa divort Mama in timpul cand eram plecat la munca in strainatate a luat fetita si sa ... (vezi toată discuția)