Am primit somatia de la executor in perioada cand am lipsit din localitate. Cand m-am intors erau mai mult de 15 zile de la data postei. Mai pot face contestatie? Somatia am primit-o in cutia postala.
Instanta nu cred ca va lua in seama faptul ca nu v-ati aflat in localitate si va considera actiunea ca tardiv introdusa.
Am avut si eu ceva asemanator in sensul ca aveam un termen de 5 zile depasit ca in cazul dvs. si am fortat pe termenul de 15 zile.
Daca nu tinea varianta cu termenul de 15 zile se pierdea procesul de clientul meu.
Bon de benzina? Dovada de cazare? Rezervare turistica? Facturi, bonuri fiscale, dovezi de schimburi valutare in strainatate? Orice poate face legatura intre dvs si locul in care ati fost plecat. Atentie, nu am spus ca se va aproba. Eu as incerca orice, inainte sa stau linistit si sa fiu executat silit.
Daca nici marele lascnski nu a reusit, inseamna ca nu prea aveti sanse?
oare?!
Incercati sa obtineti repunerea in termen. puteti dovedi cu martori faptul ca nu ati fost in localitate. Puteti incerca o contestatie la titlu, unde nu sunteti tinut de termenul de 15 zile, sau o contestatie impotriva actelor de executare comunicate cu mai putin de 15 zile inainte.