avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Termen de contestatie decizie parchet
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Termen de contestatie decizie parchet

Am fost plecat de la locuinta mea timp de o luna si ceva si cand am venit am gasit in cutia postala un plic cu o decizie de parchet prin care mi se pun la plata cheltuieli judiciare. Nu mai zic ca sunt neintemeiate dar problema pe care va rog sa ma ajutati este ca eu azi am luat la cunostinta si termenul de contestatie e de de 20 de zile care a trecut, dupa data postei pe plic era 21.04.2016. Nu am primit nimic si doar azi am luat la cunostinta. Mai pot contesta?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: tony1968 , utilizator 12:10, 23 Ianuarie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc foarte mult.
Pot constitui dovezi biletele de calatorie? Trebuie si martori ca am stat la ei acasa sau ce alta modalitate de proba se poate folosi in acest caz?
Data postei e 21.04 insa eu am plecat pe 29.04. si nu primisem nimic pana la acea data. Fara confirmare de primire este valabil acest act?
Odata cu plangerea, fac si precizarea ca nu am primit documentul sau separat?
Multumesc.

Daca nu v-a gasit acasa ar fi trebuit sa va lase o instiintare prin care sa va informeze ca va puteti prezenta in termen de x zile la organul judiciar sa va inmaneze actele de procedura, in caz ca nu va prezentati in termenul stabilit era indeplinita procedura privind comunicarea.
Eu am un vecin care imi fura corespondenta daca e lasata pe usa mea. E posibil sa fi fost lasata la usa? Dar de ce nu au trimis cu confirmare de primire? In cutia postala nu era nici un asemenea document cum spuneti dvs.


Multumesc.
Mergeti la parchet si va lamuriti.

Alte discuții în legătură

Amenda rovigneta gigititi gigititi Dupa 3 ani am primit Executare pentru lipsa rovignetei fara sa primesc in prealabil vreun proces verbal ! Cum pot contesta avand in vedere ca am gasit plicul ... (vezi toată discuția)
Citare in executarea silita? Chestiuta Chestiuta Buna ziua. Nu am fost acasa pana sambata seara. Azi a venit la mine administratora sa-mi aduca un plic desfacut pe care l-a gasit in locul unde se pun ... (vezi toată discuția)
Procedura de afisare amenda la domiciliu prettydaniola prettydaniola Cf art 27 OG 2/2001: amenzile se afiseaza la domiciliul contravenientului. Prin aceasta eu inteleg lipirea pe ușă. Cu toate acestea, eu am gasit p.v de ... (vezi toată discuția)