avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită citare in executarea silita?
Discuție deschisă în Executare silită

citare in executarea silita?

Buna ziua.
Nu am fost acasa pana sambata seara. Azi a venit la mine administratora sa-mi aduca un plic desfacut pe care l-a gasit in locul unde se pun pliantele de reclame. Era de la executorul judecatoresc si se pare ca a fost trimis prin posta. Am incercat sa iau legatura cu executorul dar nu am reusit sa aflu nici macar numarul de dosar, iar pe portal nu apare nimic cu numele meu. ba executorul chiar si-a batut joc de mine la telefon cand am intrebat cu cine stau de vorba mai ales ca am sunat pe un nr gasit pe internet . Este normal ca o comunicare de executare silita sa fie trimisa prin posta si depusa in cutia postala fara ca cel destinatarul sa fie instiintat, sa fie cautat acasa? Adica postasul nici macar nu a sunat la usa ci a pus direct plicul in posta.Asta o stiu7 de la executor, atat am reusit sa aflu de la el, ca plicul a fost pus in cutia postala. Eu am aflat abia azi iar data de pe plic este 09.01.2019, plic desfacut de .... . Practic acel plic NU a fost sigur pus in cutia mea postala. Nu era normal sa mi se trimita actele cu confirmare de primire? Eu cum pot sa demonstrez ca abia azi am luat cunostinta de ele? Multumesc
Ultima modificare: Joi, 17 Ianuarie 2019
Chestiuta, utilizator
Cel mai recent răspuns: flory_mr , utilizator 06:34, 18 Ianuarie 2019
Data de pe plic este 09.01.2019? Daca da si doriti sa depuneti contestatie, sunteti in termenul de 15 zile. plicul era gol, nu mai avea acte in el? Daca avea si acte in el, ar trebuis a scrie nr. de dosar executional.
Normal și legal era să se trimită orice plic cu Confirmare de Primire, altfel exista posibilitatea ca destinatarul ori să fie plecat din localitate, ori să dispară cumva acel plic (nu poate demonstra nimeni că plicul s-a primit).
Spuneți în Instanță că dacă nu există o dovadă că ați primit plicul pe baza unei semnături, acel act este nul !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Responsabilitatile postasului trascka trascka Buna seara, tocmai am aflat ca ieri am primit o carte pe care o comandasem dupa ebay, dar postasul mi-a lasat cartea in scara blocului, langa cutiile ... (vezi toată discuția)
Realizarea comunicarii in cazul refuzului primirii sau neridicarii de la oficiul postal Bittermann Bittermann Procedura civila nu reglementeaza cazul in care comunicarea unei scrisori recomandate cu continut declarat nu se realizeaza pe motivul neridicarii de oficiul ... (vezi toată discuția)
Plic expediat catre primarie... mady_nyck mady_nyck Daca destinatarul unui plic care contine documente de la instanta,executori etc. refuza primirea sau nu este acasa,postasul trebuie sa trimita respectivul plic ... (vezi toată discuția)