avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Plic expediat catre primarie...
Discuție deschisă în Executare silită

Plic expediat catre primarie...

Daca destinatarul unui plic care contine documente de la instanta,executori etc. refuza primirea sau nu este acasa,postasul trebuie sa trimita respectivul plic la sediul primariei,dupa o zi de la primire?angajatii primariei sunt obligati sa faca aceasta treaba in locul postasului...nu gasesc nimic in lege care sa spuna ca aceste plicuri se trimit la primarie...multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:40, 23 Iunie 2023
Oficiantul postal in cazul in care destinatarul nu este la locatie sau refuza primirea corespondentei,urmeaza sa consemneze pe plic data prezentarii la domiciliul destinatarului si motivul pentru care nu a fost predata corespondenta=lipsa destinatar,refuz destinatar
Corespondenta sa remite expeditorului-instanta,executor,etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura de informare despre hj gheorghe1938 gheorghe1938 Va rog, care este procedura de informare a continutului unei hotarari judicatoresti.. Persoana care trebuia sa primeasca HJ in plic de la tribunal, nu a fost ... (vezi toată discuția)
Realizarea comunicarii in cazul refuzului primirii sau neridicarii de la oficiul postal Bittermann Bittermann Procedura civila nu reglementeaza cazul in care comunicarea unei scrisori recomandate cu continut declarat nu se realizeaza pe motivul neridicarii de oficiul ... (vezi toată discuția)
Responsabilitatile postasului trascka trascka Buna seara, tocmai am aflat ca ieri am primit o carte pe care o comandasem dupa ebay, dar postasul mi-a lasat cartea in scara blocului, langa cutiile ... (vezi toată discuția)