avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Intreprindere idividuala ca pensionar
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Intreprindere idividuala ca pensionar

Buna ziua, as vrea sa stiu daca infiintarea unei I.I. pe numele mamei mele, pensionara, ii poate influenta cumva pensia.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:02, 13 August 2012
Un pensionar de limita de varsta poate sa cumuleze pensia cu alte venituri, fara ca acesta sa-i fie influentata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul de asistent personal, trecut acum pe indemnizatia mea? mariusdg mariusdg Buna Seara. am si eu nelamurire. asistentul meu personal(mama) a iesit la pensia de drept de varsta. si vrea sa ramane incontinuare asistentul meu personal, am ... (vezi toată discuția)
Imi afecteaza pensia daca deschid o sc pentru reciclare pet, hartie, sticla, fier? POPAMARIA POPAMARIA doresc sa infiintez o societate pe acest profil in mediu rural unde locuiesc.sunt pensionara la limita de varsta lucrand peste 25 de ani in grupa I de ... (vezi toată discuția)
Angajare pensionar gradul iii ContSters103392 ContSters103392 Buna ziua, Mama este pensionata pe caz de boala gr. III. Are 54 de ani si 31 vechime in munca iar in 2010, luna iulie, se va pensiona cu puncte de ... (vezi toată discuția)