avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale firma straina investeste in Romania
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

firma straina investeste in Romania

va rog frumos daca puteti sa ma ajutati in urmatoarea speta
O firma straina din europa doreste sa investeasca in Romania respectiv sa reabiliteze, modernizeze, construiasca cladiri
Va rog sa-mi spuneti ce obligatii fiscale are aceasta fata de statul roman respectiv daca trebuie sa se inregistreze ca si platitor de TVA , punct de lucru etc
multumesc
Cel mai recent răspuns: Boncu Constantin , Avocat 21:28, 21 Ianuarie 2009
Buna ziua,

firma cu pricina ar putea sa infiinteze o noua societate in Romania, caz in care aceasta societate noua va avea unic asociat societatea straina. Avantajele sunt multiple.

av. Boncu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociati straini geo26 geo26 spuneti mi va rog care sunt reglementarile privind asociatii straini care vor sa si infiinteze o SC? trebuie sa aiba obligatoriu resedinta in Romania?sau poate ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma/ srl de o persoana din afara romaniei paulinho paulinho Buna ziua, Doresc ajutor / informatii legat de infiintarea unei firme in RO de catre o persoana din Belgia. Mai exact : 1.ce diferente ar fi fata de ... (vezi toată discuția)
Detinerea de proprietati de catre persoanele straine Un prieten(din UE)doreste sa investeasca in Romania.El intentioneaza sa cumpere o bucata de pamant pe care sa construiasca o cladire pt birouri sau ... (vezi toată discuția)