avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... ORDONANTA PRESIDENTIALA INMATRICULARE AUTO
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

ORDONANTA PRESIDENTIALA INMATRICULARE AUTO

Buna ziua, am inaintat la judecatorie o ordonanta presidentiala pentru numere provizorii la o masina adusa din UE. Am primit un termen mai maricel asa ca intre timp am achitat taxa auto pentru a putea circula cu masina. Din neglijenta am amantat retragerea ordonantei de pe rol si am primit 2 solutii pana acum :
I. Solutie: comunicare intampinare
Amână cauza
II.Solutie: in vederea depunerii dovezii achitarii taxei de timbru si timbrui judiciar. proroga discutarea execptilor invocate .

Intrebarea mea este daca mai pot sa retrag aceasta ordonanta fara sa fiu sanctionata din nu stiu ce motiv/lege....

Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:11, 13 August 2012
Nu ve-ti fi sanctionata .Ordonanta a ramas fara obiect.
Avand in vedere termenul mentionat,urmeaza sa comunicati oficial instantei de judecata ca nu mai staruiti in sustinerea actiunii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere autoturism fara a plati taxa razaila razaila Salut.Am nevoie de ajutor pentru a inscrie un autoturism marca volkswagen passat 2001 fara a mai plati acea taxa auto.Am auzit ca este posibil prin ceva numit ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare IoanK IoanK Buna ziua, multumesc tuturor celor care m-au ajutat cu sfaturi si in instanta, nu o sa dau nume. Am cateva intrebari. 1. Dupa ce am castigat in instanta ... (vezi toată discuția)
Cat timp poate circula aici in ro o masina adusa din anglia, fara sa fie inmatriculata aici ? Pilu Pilu Buna seara. As avea o rugaminte, daca ma poate ajuta cineva: De cateva zile, o cunostinta de-a mea a cumparat o masina din Anglia si a adus-o aici in RO. ... (vezi toată discuția)