avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... renuntare alocatie de stat pt copil romania
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

renuntare alocatie de stat pt copil romania

Ma aflu impreuna cu sotul si copilul in UK si am vrea sa renuntam la alocatia de stat pt copil din Romania . Cum se procedeaza ( in lipsa).?
VA MULTUMIM.

Alte discuții în legătură

Renuntare la alocatie de stat pentru copil in romania. Linda Linda As dori sa aflu mai multe detalii despre modul in care pot renunta la alocatia de stat pentru copil in Romania si daca exista o posibilitate de a renunta ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am 3 copii nascuti in uk pt primi doi am aplicat ... Virginia. L Virginia. L Bună ziua. Am 3 copii nasvuyi in UK pt primi doi am aplicat de alocatie aici și totul ok pt al 3 as vrea sa aplic in Romania se poate? Alocatie știu ca se ... (vezi toată discuția)
Ma intorc acasa OanaBT OanaBT Buna ziua, Sunt insarcinata in 4 luni, locuiesc impreuna cu sotul meu de 6 ani in Anglia, si intentionam sa ne restabilim in Romania inainte sa nasc. Ne ... (vezi toată discuția)