avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua. Am 3 copii nascuti in UK pt primi doi am ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua. Am 3 copii nascuti in UK pt primi doi am aplicat ...

Bună ziua. Am 3 copii nasvuyi in UK pt primi doi am aplicat de alocatie aici și totul ok pt al 3 as vrea sa aplic in Romania se poate? Alocatie știu ca se aplica pe copil individual dacă copilul al 3 nu a luat niciodată alocatie in UK. Am făcut cerere și am fost respinsa pe motiv ca noi suntem residential in uk și sa cer drepturi de aici pt ca aici cotizam la stat.

Alte discuții în legătură

Alocatie pentru copil nascut in italia vlad89 vlad89 Buna ziua. Ma numesc Vlad si am o fetita in varsta de 4 ani nascuta in Italia.De aproape 2 ani am revenit permanent in Romania si am depus actele pentru ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil nascut in sua corineta15 corineta15 As dori sa stiu cum pot sa solicit alocatia copilului meu recent nascut in SUA. Parintilor le este imposibil sa ajunga in Romania in urmatorul an, asa c-am ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am o întrebare legata de alocația de stat, în luna ... Ciupacionela Ciupacionela Bună ziua am o întrebare legata de alocația de stat, în luna august am aplicat în România pentru alocație pentru cele 3 fetițe ale mele 14 ani 9 ani ... (vezi toată discuția)