avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită cumparare apartament care are notare in cartea funciara
Discuție deschisă în Executare silită

cumparare apartament care are notare in cartea funciara

Doresc sa cumpar un apartament prin credit bancar. Am aflat ca acest apartament are o somatie inscrisa in Cartea Funciara de catre un executor judecatoresc. In ce conditii mai pot sa cumpar acest apartament fara sa particip la o licitatie?
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 08:49, 17 August 2012
Pot sa particip la licitatie daca modalitatea de cumparare este prin credit bancar? Garantia de participare pot sa o platesc, dar pentru restul de suma ce trebuie sa obtin de la banca? Alta solutie exista? Am neaparat nevoie de aprobarea creditorului? El ar putea sa solicite doar diferenta intre suma calculata de el si cea calculata de executor sau poate sa conteste actul de vanzare-cumparare? Stiu ca este foarte complicata situatia....
Ultima modificare: Joi, 16 August 2012
mady_, utilizator
Buna dimineata,

De data asta creditorul nu mai are cum sa se opuna.

banca trebuie sa fie de acord sa cumparati astfel. Sa obtineti o preaprobare, iar in baza pv de licitatie sa vi se dea creditul, conditionat de emiterea actului de adjudecare. S-au mai dat astfel de credite, nu cred ca banca ar refuza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament la licitatie sorin0206 sorin0206 salutare ,am citeva nelamuriri si va rog daca ma poate ajuta cineva sa-mi scrieti concret ce ar trebui sa fac in cazul meu.Am participat la licitatia unui ... (vezi toată discuția)
Obligatii adjudecant ariaint ariaint Intentionam sa participam la o licitatie in situatia urmatoare Creditoare Banca Debitor: o societate comerciala , creanta din titlu 4 mil EUR Garant: ... (vezi toată discuția)
Cumparare imobil vandut prin executor judecatoresc (nu executare silita) luciantiseanu luciantiseanu Buna seara! Intentionez sa achizionez un imobil care se vinde de catre un executor judecatoresc. Pe scurt, imobilul are mai multi proprietari, mostenitori ... (vezi toată discuția)