avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... contestare proces verbal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

contestare proces verbal

Buna ziua si cu mult respect!Va rog din suflet sa ma ajutati,asa cum ati facut-o de fiecare data si sa ma invatati cum sa procedez ca sa fac o contestatie!
Am primit zilele trecute in trafic un pv pentru neacordare de prioritate ce va duce la retinerea permisului meu pe 30 de zile.Asta in cazul in care nu fac contestatie.
Mentionez ca eu am plecat mai sportiv dintr-o intersectie nesemaforizata unde trebuia sa acord prioritate de stanga si nu a existat nici o secunda posibilitatea producerii unui accident asa cum a specificat agentul in pv.Faptul ca am plecat sportiv i-a facut atenti din cauza ca au scartait cauciucurile si probabil de-aia li s-a parut ca am fortat intersectia si de-aia am plecat tare.
Adevarul e ca eu oricum opream la ei fiindca era sa intre o alfa 156 cu nre de Bulgaria de doua ori in mine.O data la trecerea de pietoni de la mitropolie cand eu am oprit sa dau prioritate la pietoni si a doua oara cand am oprit sa dau prioritate la cei din stanga.Dupa ce s-a intamplat chestia asta de doua ori consecutiv,am avut un impuls de moment sa ma duc la politie(care era chiar cu fata spre noi,deci ii vazusem) ca sa ii rog sa il opreasca sa verifice...poate era beat sau drogat si la urmatoarea trecere de pietoni omora mai multe persoane.
In schimb ei m-au oprit doar pe mine si mi-au luat permisul.
VA MULTUMESC ENORM PENTRU ATENTIE!
Cel mai recent răspuns: catalin2832 , utilizator 17:21, 14 August 2012
Aveti terment 15 zile sa depuneti contestatie, insa, pentru a castiga va trebuie niste argumente puternice, nicidecum povestea cu Alpha.
Daca ati mai fost si filmat mai bine stati linistit.
Nu ma intereseaza neaparat sa castig,ci doar sa mai castig timp deoarece suspendarea ar trebui sa fie intre 18 aug si 18 sept si eu am nunta cumnatului pe 1 sept si botezul copilului meu pe 8 sept.vreau doar sa stiu cum sa formulez contestatia.
Puteti sa o formulati in orice forma. Automat veti primi termen si de acolo, in functie de probele pe care doriti sa le administrati termenul procesului poate curge la ordinul lunilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident bizar - culpa comuna ? westdesign westdesign Buna ziua, incerc sa va descriu cat mai exact accidentul pe care l-am avut in urma cu 4 ore. Ajuns intr-o intersectie dirijata dintre un drum cu sens ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat abuziv dcosmin2016 dcosmin2016 Am plecat de pe loc din fata blocului si cand am iesit in bulevardul mare, am pus telefonul la ureche. Atunci au venit in dreptul meu si mi-au facut semn sa ... (vezi toată discuția)
Permis retinut pe nedrept? Bogdanandru Bogdanandru Buna ziua, Azi mi a fost reținut permisul de conducere de către un ofițer de poliție. Tin sa precizez ca erau 2 organe de poliție intr un logan ... (vezi toată discuția)