avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intrebare - sofer pe tir, diurna neplatita
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intrebare - sofer pe tir, diurna neplatita

Buna ziua am si eu o problema sotul meu a lucrat la o firma ca sofer pe tir in ultima luna nu i sa mai dat diurna retininduise banii fara nici o justificare ce putem face?va multumesc
Cel mai recent răspuns: Nikyyyyy , utilizator 16:18, 14 Iulie 2013
In primul rand ar trebui sa faca o adresa catre societate in care sa ceara explicatiile necesare.
Daca nu vor sa plateasca, atunci poate anunta Inspectia Muncii (poate un control si o amenda ii trezeste), apoi sau in paralel poate merge in instanta pentru recuperarea drepturilor cuvenite si neachitate.
Am inteles subiectul platii dar in contractul meu nici macar nu este stampila de la itm cu nr de inregistrare precum ca contractul meu este inregistrat la itm si in contract nu este semnatura mea ,au semnat ei,in locul meu si nu au vrut nici contractul in original sa m-il dea cu chiu cu vai mi-au dat o copie dupa el ce pot face tot la instanta trebuie sa ma adresez?va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diurna Nikyyyyy Nikyyyyy Buna ziua citeva intrebari am si eu sint sofer de tir am lucrat pe comunitate paina,acum 1 sapt am lucrat desi mi sa stricat cardul tahograf a trebuit sa revin ... (vezi toată discuția)
Recuperare salariu sofer tir prelatia danemarca-germania uviteb uviteb Va salut, cer consultanta/ajutor in cazul unei inselaciuni: Am muncit in calitate de sofer TIR pe Danemarca-Germania angajat pe un cap tractor a unei ... (vezi toată discuția)
Diurna sofer tir krysty.cv krysty.cv AM LUCRAT LA O FIRMA DE TRANSPORT CA SOFER,UNDE AM FOST PLATIT LA KM , CEEA CE STIU CA NU ESTE LEGAL. POT SA-I DAU IN JUDECATA PTR ASTA ... (vezi toată discuția)