avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire salariu executor judecatoresc
Discuție deschisă în Executare silită

poprire salariu executor judecatoresc

Buna ziua,

Am avut la societate o poprire pe salariu, poprire infiintata de un executor judecatoresc. Salariatul a incetat contractul de munca si am comunicat aceasta executorului. La o scurta perioada salariatul face din nou contract de munca cu societatea noastra. Cum sa fac? Fac din nou poprirea pe salariu in baza vechei adrese de la executor? Anunt executorul si el trebuie sa emita o noua adresa catre societate? Astept ca executorul sa emita singur (cine stie cand) o noua adresa de poprire)? Multumesc mult pentru indrumare!
Cel mai recent răspuns: Birou Executor Judecatoresc Soames Cosmin Robert , Executor judecatoresc 23:54, 19 August 2012
In situatia in care a incetat contractul de munca,al debitorului,este intemeiata masura sa instiintati executorul despre modificarea survenita
Daca ati incheiat nou contract de munca cu debitorul,avand in vedere ca aveti cunostiinta de executarea silita demarata impotriva acestuia,se impune sa informati executorul judecatoresc despre existenta de drepturi salariale,astfel incat acesta sa desfasoare demersurile si etapele necesare finalizarii procedurii de executare silita
Este mai bine sa il anuntati pe executor, pentru ca altfel riscati o validare de poprire. Se poate specula ca scurta pauza in contractul de munca s-a facut special pentru evitarea popririi. Nu merita sa amestecati firma intr-un astfel de proces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Institutia poate face retineri din salariu la solicitarea car? oanaportar oanaportar O salariata a institutiei noastre a incheiat un Contract de imprumut cu un CAR in care, la modalitatea de achitare a ratelor lunare, salariata a bifat ... (vezi toată discuția)
Poprire salar gh3gh1 gh3gh1 de la un executor judecatoresc s-a primit o poprire pentru un fost angajat (contractul de munca a fost desfacut acum cateva luni in urma). Cum se procedeaza ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu prin executor judecatoresc anamaria81 anamaria81 Buna ziua, Am urmatoarea intrebare: un salariat este garant disjunct (a garantat pt o societate un imprumut la o banca). Societatea la care lucrez a primit o ... (vezi toată discuția)