avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... refacturare utilitati
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

refacturare utilitati

Buna ziua

Am un apartament achizitionat intr-un complex rezidential unde utilitatile(apa, canalizare si curent) ne sunt refacturate de catre una din firmele constructorului.Intrebarea este daca ei au voie sa refactureze tinand cont ca apa este din put propriu si se vinde la pret de apanova, canalizarea se face printr-o alta firma din zona, iar curentul se distribuie prin contoare pasante neagreate de Enel, ei avand un contor pe organizare de santier din care distribuie catre fiecare apartament in parte curent prin aceste contoare pasante. Apometrele si contoarele sunt ale lor.

Va multumesc si astept un raspuns
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:29, 15 August 2012
Studiati cu atentie documentele negociate ai asumate fata de constructor,privitor la conditiile si tarifele de facturare consum individual utilitati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate un dezvoltator sa-ti taie accesul la uitilitati daca nu este constituita o asociatie de proprietari? Lazar69 Lazar69 Buna ziua, Banca si fondul de garantare mi-au aprobat cererea de creditare pentru achizitionarea un apartament intr-un bloc construit in 2017 cumparand de ... (vezi toată discuția)
Contract enel Erimiaflorin Erimiaflorin Buna ziua ! Am o intrebare va rog .Am achizitionat un apartament intr-un bloc de locuinte iar in contractul de vanzare -cumparare este stipulat :Contractul de ... (vezi toată discuția)
Antecontract vanzare cumpărare Clara11 Clara11 Buna ziua.. am facut un antecontract de vanzare cumpărare pt un apartament .În acest antecontract vânzătorul isi asuma sa faca racord la gaz.enel.si ... (vezi toată discuția)