avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Adeverinta pentru calcul stagiu de cotizare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Adeverinta pentru calcul stagiu de cotizare

Am nevoie de o adeverinta de la o asociatie de proprietari la care am lucrat, adeverinta pe care sa o prezint la casa de pensii pentru a-mi calcula stagiul de cotizare. Contabila nu stie cum sa o denumeasca si sa o intocmeasca. Va rog sa-mi dati un model sau sa-mi spuneti cum se numeste oficial acel document. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 10:51, 15 August 2012
lasati o adresa de email sa va trimit un model..:D
Adeverinta va ajuta doar daca asociatia v-a platit CAS. Si chiar daca ar fi asa, se va considera stagiu de cotizare doar daca n-ati avut si alt loc de munca.
1. Daca perioada in care ati lucrat la Asociatia de Proprietari este dupa data de 01.04.2001 atunci nu mai aveti nevoie de adeverinta deoarece angajatorul a depus lunar declaratiile nominale la Casa de Pensii unde sunt evidentiate si stagiul de cotizare si contributiile platite.

2. Daca mergeti la Casa de Pensii o sa verifice in evidente si o sa va spuna acelasi lucru ca si mine.
Ultima modificare: Miercuri, 15 August 2012
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte munca adinaspiridon75@yahoo.com adinaspiridon75@yahoo.com unde pot reclama anonim ca nu mi se face carte de munca (vezi toată discuția)
Drepturi din salariu geanyna2 geanyna2 buna ziua lucrez intr-un salon de coafura cu contract de 4 ore pe zi si sunt platita la procent din incasari. Intrebarile mele sunt urmatoarele: 1.cum pot ... (vezi toată discuția)
Carte de munca dasca7727 dasca7727 unde pot sa imi verific vechimea in munca? (vezi toată discuția)