avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carte de munca

unde pot sa imi verific vechimea in munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:13, 14 Decembrie 2014
In carnetul de munca si/sau in adeverintele de vechime aveti trecute toate perioadele in care ati lucrat .
De asemenea, pentru a va verifica stagiul de cotizare in sistemul public de pensii dupa 01.04.2001 , puteti sa va adresati Casei Teritoriale de Pensii in raza careia domiciliati sa va elibereze o adeverinta de stagiu de cotizare.

In acest sens, puteti verifica in ce masura angajatorii au depus declaratiile lunare privind evidenta nominala a asiguratilor si a obligatiilor de plata catre bugetul asigurarilor sociale de stat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre pensie mihaimares59 mihaimares59 Va salut .Curind urmeaza sa depun dosarul de pensie gratie legii 380/2013. Intrucit actualmente sint angajat la o firma cu Contrac de munca , v-as ruga ... (vezi toată discuția)
Ani lipsa la vechime in cartea de munca luciapatricia luciapatricia Buna ziua Am lucrat in perioada 2006-2010 intr-o firma..M-am reintors din anul 2012 luna iunie,si avand nevoie de niste documente ,am scos stagiul de ... (vezi toată discuția)
Dovada stagiu cotizare assbell99 assbell99 imi depun cererea pentru pensie urmas si vad ca imi trebuie dovada stagiu cotizare nr pentru sotul meu decedat.Nu am asa ceva.As dori sa stiu de unde se ... (vezi toată discuția)