Buna ziua ! Va rog, respectuos, sa imi explicati daca uzez de acest articol 320 indice 1 in cadrul procesual...asta inseamna ca efectiv mi se reduce pedeapsa existenta (care nu e definitiva) cu o treime si atat sau de la pedeapsa cu executare pe care o am in prezent se poate ajunge si la o suspendare intre minim si maxim special. Sper ca am explicat corect starea mea de fapt. Va multumesc.
Banuiesc ca va referiti la OUG 195/2002:
Art. 87. - (1) Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tramvai de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani.
In cazul in care ati optat pentru procedura simplificata prevazuta de art.320 ind1, incadrarea este de la 8 luni la 3 ani si 4 luni, deci in cazul in care nu se retin circumstante atenuante, pedeapsa minima este de 8 luni inchisoare.
Da dar am inteles k este posibil sa primesc o pedeapsa cu suspedarea .....Si vroiam sa stiu care este pedeapsa minima pe care o pot primi de instanta cu suspendare ...