buna,am cardul de pensie la raffeisen bank,am si datorie lunara de 50 de euro.platesc lunar,rata,si cu toate astea banca mi a retinut din pensie.adica cand sa iau pensia,imi lipseste o suma.,poate banca sa faca asa ceva?chiar daca raman restant sa zicem cateva zile,dar cred ca nu e voie sa te atingi de pensi fara voia mea. ce sa fac?
Daca plata datoriei nu a fost facuta in termen si in cont au existat banii care sa acopere datoria, acestia au fost retrasi. Ar trebui sa mergeti si sa vorbiti cu cei de la banca sa intrebati mai multe detalii.
Intrata in cont, pensia nu mai este pensie ci o suma de disponibil, din care banca se indestuleaza la data scadenta.Ar trebui sa fiti multumit ca nu mai aveti grija ratelor la credit!
In extrasul de cont, puteti verifica exactitatea/componenta si frecventa fiecarei retineri.Daca aveti si cont in EUR, puteti depune numerarul acolo si banca va extrage rata direct in valuta imprumutului.O informatie utila: daca primiti valuta de "undeva" lunar, puteti indica expeditorului sa o trimita direct in contul de RON, rata de cumparare fiind una dintre cele mai bune.(EU asa fac!)
eu nu sant de acord sa mi fure cineva din pensie,,, ratele sant in alt cont,asa ca pensia,e pensie,,,,o sa mi retrag cardul...eu depun banii in contul datoriei,de bunavoie, nu sa ma fure banca
eu nu sant de acord sa mi fure cineva din pensie,,, ratele sant in alt cont,asa ca pensia,e pensie,,,,o sa mi retrag cardul...eu depun banii in contul datoriei,de bunavoie, nu sa ma fure banca