avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Fiind in proces de divort sotia mai are drept sa ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Fiind in proces de divort sotia mai are drept sa scoata bani din contul meu?

Buna ziua,
Sunt in proces de divort inaintat de sotie.Prima infatisare va fi in Decembrie.lucrez in strainatate si inainte de plecare am imputernicit o pe contul meu de salariu.Am convenit ca o sa i las 600 de eur lunar pentru copii pana la prima infatisare .in ziua cand a u intrat banii in cont a retras inaintea mea si fara sa ma intrebe mai mult de 1000 de euro.dupa depunerea dosarului de divort mai are voie sa faca operatiuni in contul meu? suntem in litigiu si ea spune ca poate sa retraga .
Va multumesc !
puteti schimba codul de acces la card,sau cont
In teorie e bun comun si poate, legal, extrage banii.
Schimbati modalitatea de plata eventual.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie pe card bandi2 bandi2 buna,am cardul de pensie la raffeisen bank,am si datorie lunara de 50 de euro.platesc lunar,rata,si cu toate astea banca mi a retinut din pensie.adica cand sa ... (vezi toată discuția)
Buna, se da urmatoarea problema. am avut un prieten care a fost ... Playa Playa Buna, se da urmatoarea problema. Am avut un prieten care a fost divortat si in urma casatoriei a rezultat un copil. Copilul e la mama. Problema este ca ... (vezi toată discuția)
Problema ifn și bcr BogdanPaul97 BogdanPaul97 Am și eu o problema și sper sa găsesc aici ajutor. Am un credit făcut la Creditfix IFN, toate bune și frumoase pana când am avut un angajament de ... (vezi toată discuția)