Bunica mea a decedat in 1958 , si pentru ca dansa impartise un teren pe care-l detinea la 5 dintre copii sai , la data decesului nu s-a mai facut succesiune .La decesul copiilor sai , inclusiv si al mamei mele , sa trecut in C.M. cum ca ,, terenul in suprefata de ... a fost mostenit de la mama sa , care la randul sau il detinea in mod legal conform Act de Schimb nr ... transcris de catre Notariatul ..... " .Urmasii a 4 dintre fratii mamei , care au in aceleas conditii teren de la bunica , au intabulat si unii chiar au vandut , insa , eu , cand am solicitat intabularea , mi s-a refuzat acest demers , pentru faptul ca nu am acte doveditoare , in speta mi se solicitat certificatul de succesiune dupa bunica , dar aceasta succesiune nu se mai poate face pentru faptul ca proprietatea bunicii este deja farimitata si nu am de unde sa obtin un Cerificat Fiscal , pentru ca la fisc bunica nu are un asemenea rol .Este vorba de un teren de 5000mp impartit la 5 copii - 3 baieti care au primit cate 1250mp si doua fete care au primit cate 625 mp. Toate certificatele de succesiune dupa acesti 5 copii ai bunicii sunt facute si apoi mai departe , de urmasii acestora ,unii au facut cadastru si au vandut . Acestia au detinut aceste suprafete inca inainte de Recensamantul persoanelor si al proprietatilor din 1948(confirmat cu acte ) Cum credeti ca pot proceda ??? Va multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns:
ssm1979 , utilizator
11:08, 16 August 2012