avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... abonament companie telefonie mobila
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

abonament companie telefonie mobila

Buna ziua.In data de 15.05.2012 am anuntat la 411 serv.Orange ca doresc desfintarea unui abonament ,am revenit in 29.05.2012.Mi s-a spus ca in termen de 30 de zile mi se anuleaza desi noua facura sa emis in 02.06.2012 cand eu deja anuntasem desfintarea.Mi s-a emis factura pe iunie, iulie pe care le-am platit dar mi s-a emis factura si pe luna august 2012 avand 55 zile de la anuntarea desfintarii.Am sunat de fiecare data mi s-a spus ca este ultima factura emisa, pana cand este tot ultima? Va multumesc Jianu Ana

Alte discuții în legătură

Facturi utilitati persoane decedate boris90 boris90 Salut Caut un raspuns pentru urmatoarea situatie In 2002 bunicul a decedat iar casa de vacanta a fost vizitata ocazionl de unul dintre fii care a si ... (vezi toată discuția)
Dupa cat timp are un operator telefonie sa cesioneze dreptul de creanta Cradu85 Cradu85 In primul rand Buna ziua si sper ca m am exprimat corect in titlu. Am un abonament la Orange de 3 ani. L am reinnoit acum un an. La 23 iunie s a emis ... (vezi toată discuția)
Abonament telefonie, titular decedat stanleonard stanleonard Am urmatoarea problema.Bunica mea a facut un abonament la Cosmote in luna iulie 2012 pe o perioada de 2 ani, valabil pana in iulie 2014.Din pacate a decedat pe ... (vezi toată discuția)