avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dupa cat timp are un operator telefonie sa cesioneze ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dupa cat timp are un operator telefonie sa cesioneze dreptul de creanta

In primul rand Buna ziua si sper ca m am exprimat corect in titlu.
Am un abonament la Orange de 3 ani. L am reinnoit acum un an.
La 23 iunie s a emis factura si din cauza unor mici probleme financiare nu am platit o. La 23 iulie s a emis alta. Pe 10 august am platit doar factura din iunie.
Pe 23 august s a emis alta, urmand ca pe 10 septembrie sa achit integral facturile. Problema este ca pe 31 august am fost sunat de kruk in legatura cu asta insistand sa platesc pana pe 3. In momentul de fata am 41 de zile intarzaiere de la cea mai veche factura neachitata.
Ma simt abuzat de faptul ca dupa 39 de zile intarzaiere deja sunt sunat de "recuperatori". In contract nu am gasit nimic mentionat de termenii astia si as vrea sa stiu dupa cat timp de la data facturii are orange dreptul de a ma trimite "la recuperatori"?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cradu85 , utilizator 13:17, 2 Septembrie 2016
Buna ziua,
Nu exista un termen legal daca nu este nimic in contract.
Va sfatuiesc sa platiti la ORANGE suma datorata iar pe cei de la KRUK sa-i ignorati.
Dupa aceia, schimbati-va operatorul portandu-va numarul, eventual cu o scrisoare adresata conducerii ORANGE in care sa le explicati cat sunt de .... fara ....
Din pacate sceeasi problema am si cu vodafone. Pe 10 am achitat tot si pe 12 aveam deja scrisoare acasa de la cycle. Si ma consider corect. Dar as putea sa ma portez fara plata taxelo alea in situatia in care am un abonament de 42 de euro si am luat un telefon de 400?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Orange și eos ksi Octavian27 Octavian27 Buna ziua, In luna august am decis să mă portez de la Orange la Vodafone , neterminate încă perioada contractuala cu cei de la Orange . A venit luna ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - factură mare telefonie mobilă daniel_archip daniel_archip Buna ziua.Ma numesc Archip Daniel si tocmai am intampinat o problemă cu cei de la rețeaua mobilă vodafone. Anul trecut in luna aprilie am reînnoit ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telekom romania Rrs Rrs M-am lovit de o problemă care, cel puţin mie, mi se pare puţin absurdă. Pe la sfârşitul lunii Ianuarie, m-a contactat un reprezentant Telekom care ... (vezi toată discuția)