avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii contract de agent
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

contract de agent

o firma cu activitate principala de comert ,poate sa incheie si sa plateasca o peroana fizica pe baza de contract de agent -este vorba de o singura plata
mentionez ca firma nu are angajati
care ar fi prevederile legii care interzice acest lucru ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:58, 17 August 2012
Contractul de agent este suus dispozitiilor Codului Civil .. prin urmare , nu exista text de lege care sa interzica incheierea unui astfel de contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventie civila Vioreld Vioreld salutare. vreau sa inchei cu o persoana fizica o conventie civila. intrebarea mea este ce se plateste in acest caz (doar impozitul de 16%)? cine plateste ... (vezi toată discuția)
Contractul civil de prestari servicii Cristina.Obreja Cristina.Obreja In ultimul timp mi se dau informatii contradictorii cu privire la contractele civile de prestari servicii. Eu, de exemplu, le fac contracte civile de prestari ... (vezi toată discuția)
Contributii contracte civile - cod civil aela aela Care sunt contributiile obligatorii de plata pentru contractele/conventiile civile incheiate in conformitate cu prevederile Codului Civil? Care sunt textele ... (vezi toată discuția)