avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Drepturi de autor - Mãsuri de protecþie
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Drepturi de autor - Mãsuri de protecþie

Buna ziua.

Tocmai am terminat de scris o carte (fictiune) si doresc sa o public si sa o vand prin intermediul unor magazine online. Deci cartea va putea fi cumparata la nivel international.
Intrebarile mele sunt:
1. Ce masuri de protectie ale drepturilor de autor ar trebui sa imi iau inainte de a o publica pentru a fi sigur ca aceasta proprietate intelectuala imi va fi protejata international?
2. Daca voi folosi un pseudonim, ce masuri aditionale trebuie sa imi iau?

Multumesc anticipat pentru sfaturi!
Cel mai recent răspuns: edipav , utilizator 15:38, 21 August 2012
eu va sfatuiesc sa urmati niste proceduri normale, juridice care va acopera dpdv al probei si sa mandatati COPYRO sa va reprezinte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de autor pentru poezii proprii. unde ma adresez pentru publicarea poeziilor? ContSters254934 ContSters254934 Bună seara! Sunt un tânăr de 25 de ani și am scris o sumedenie de poezii care s-ar preta a fi publicate într-un volum. Sunt poezii proprii, scrise de ... (vezi toată discuția)
Drept de autor publicare carte - condiþii de publicare bebibebo bebibebo Sunt persoana fizica. Am scris o carte pe care o public cu ajutorul unei edituri. tehno-redactarea am facut-o singura, editura ocupandu-se numai de tiparirea ... (vezi toată discuția)
Urtent! am mare nevoie de ajutor! mihainord mihainord Buna ziua, Din ianurie 2007 vom lansa o revista distribuita gratuit in anumite locatii din Bucuresti (si chiar pe strada). Stiu ca pentru asta am nevoie de un ... (vezi toată discuția)