buna vreau sa stiu cum trebuie s-a procedez sa denunt o persoana de la care am luat tepa de pe net.?vreau sa-mi dea banii inapoi,nu sunt multi e vorba doar de 50 de ron,dar dece s-a raman asa?trebuie sa palteasca pentru frauda care a comiso!va rog sa ma ajutati!
Daca detineti conventie/raport incheiat cu persoana in cauza si apreciati ca aceasta nu s-a achitat de obligatiile asumate,daca detineti probe temeinice,daca detineti date de identificare ale persoanei,aveti dreptul sa formulati plangere la politie/parchet ,urmand ca autoritatea competenta in solutionare sa dispuna incadrarea faptei si masurile legale
Nu are importanta prejudiciul, important este ca aceste persoane sa nu ramana nesanctionate. Daca aveti cum sa demonstrati trenzactia sau orice operatiune efectuata atunci depueti plangere la politie pt infractiunea de inselaciune.
Buna ziua
ContSters144818
Am si eu o intrebare.Am comandat pe okazii.ro un telefon lg ku990 de nota 10 spunea in anunt....avea 30 de calificative 100% pozitive mi s-a parut de ... (vezi toată discuția)