avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale radiere srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

radiere srl

buna,eu am avut un magazin mic,l am inchis acum 2 animam obtinut si regimul derogatoriu,nu mai sant dator la finante.dar vreau sa stiu,,,eu plec in canada,,, ce fac cu radierea?ca nici bani si nici nu mai vreau sa investesc in ceva.... ce nu mai e.adica,contabila la anul,o sa mai depuna bilantul,si dupa aceea,ce sa intampla? ca eu din canada,o sa vin poate peste 5 ani....
Cel mai recent răspuns: bandi2 , utilizator 10:40, 21 August 2012
Radierea definitiva a unei firme se face la reg.comertului.
De asemenea suspendarea activitatii, care este ca durata maxim 3 ani , se face intai tot la reg.comertului si dupa aceea la AFP.
asta stiu... pai eu am suspendat activ de 2 ani,dar radierea nu o sa fac,plec din tara si nu ma mai intereseaza.se radiaza singur? sau ma cauta cu fbi?
Ultima modificare: Joi, 16 August 2012
bandi2, utilizator
Societatea se va lichida intr-un final prin instanta, insa exista probabilitatea sa va fie atrasa raspunderea pentru neindeplinirea obligatiilor stabilite de lege. Chiar doriti sa aveti un stress pe cap? Dizolvati si lichidati voluntar societatea si radiati-o din evidentele legale. Daca nu o faceti dumneavoastra imputerniciti pe cineva sa faca aceste demersuri in numele dumneavoastra.
da,dar nu mai datorez la stat nimic,si nu mai investesc ptr radiere.nu cred,ca daca nu mai am nici o datorie,cine mai are treaba cu mine? a, mai auzit si pe altii,ca dupa un timp,sa radiat automat
Procedati cum considerati de cuviinta, eu v-am expus calea legala. Statul daca va radiaza societatea va va penaliza pentru aceasta, statul nu face nimic gratuit.

Alte discuții în legătură

Radiere firma bandi2 bandi2 buna. daca am inchis magazinul,acum 1 an si 3 luni,am obtinut si regimul derogatoriu,de la finante...dar, plec din tara, si nu o sa pot radia firma peste 1 an ... (vezi toată discuția)
Radiere firma bandi2 bandi2 buna,am avut si eu un magazin mic de naturiste,am suspendat activitatea acum 3 ani,si am regim derogatoriu,deci nu am datorii la stat.bilantul depune contabi;a ... (vezi toată discuția)
Radiere firma bandi2 bandi2 buna.tot nu sint lamurit... am suspendat activitatea firmei,(magazin),si nu mai doresc sa mai investesc ptr radiere... si nici nu pot, ca la anul plec in ... (vezi toată discuția)