avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... declaratie notar?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

declaratie notar?

o persoana are un apartament ipotecat. in curand aceasta se casatoreste si vrea sa preintampine eventuale pretentii ale viitorului sot asupra ratelor ce se vor plati dupa incheierea casatoriei. poate viitorul sot sa dea o declaratie la notar prin care spune ca nu va solicita niciodata jumatate din contravaloarea ratelor platite de la incheierea casatoriei?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:56, 16 August 2012
Dupa mine, n-o rezolvati cu o declaratie si sunt de parere ca nici notarul nu va autentifica o astfel de declaratie cum ca ar renunta la un drept nenascut.
Apoi, chiar daca ar da-o, nu-l tine sa se razgandeasca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act notarial noidoi noidoi Buna ziua. Ma poate ajuta cineva cu un raspuns legat de un act notarial? Se poate face, la notar, un act, neatacabil ulterior, care sa spuna ca unul din soti ... (vezi toată discuția)
Partaj, divort prin notar maris20 maris20 Buna ziua si multumesc anticipat tuturor celor care-mi vor aduce lamuriri in urmatoarea problema.Eu si sotul divortam amiabil la notar.Eu detin un apartament ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri in caz de divort mirelada mirelada Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare: Sunt casatorita de 4 ani si am pe numele meu un apartament de 2 camere, ... (vezi toată discuția)