avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Afectiuni medicale incompatibile cu permisul ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Afectiuni medicale incompatibile cu permisul port-arma;Lista publicata de Ministerul Sanatatii

Buna ziua,sint medic ,ma intereseaza strict dpdv medical lista afectiunilor medicale ptr aptitudinea de permis port-arma;nu ma intereseaza documentele necesare,asta e treaba politiei;va multumesc.
Cel mai recent răspuns: AURORA42 , utilizator 12:39, 2 Septembrie 2012
Asa am sa fac !Multumesc!O zi linistita sa avem!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragerea permisului de arma de vanatoare Pisi Mia Pisi Mia Am nevoie de o indrumare...Urgent! :(( O persoana care poseda permis de arma de vanatoare este internata intr-un spital de psihiatrie, se constata ca are o ... (vezi toată discuția)
Vandalism si permis port arma mateidonea mateidonea Buna ziua, Apreciez site-ul si competenta raspunsurilor pe care le-am vazut aici si am o situatie cu doua probleme la care poate ma veti ajuta cu un ... (vezi toată discuția)
Permis port-arma cu adhd? doarintrebari doarintrebari Buna ziua! Pot procura permis de port-arma cu ADHD? Am gasit legea 1945/2023, 2.C.i, care spune: “LISTA afecțiunilor medicale incompatibile cu ... (vezi toată discuția)