avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata contributiilor sociale si a impozitului pe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata contributiilor sociale si a impozitului pe profit persoana nerezidenta.

Buna ziua,

Va rog frumos daca ma puteti lamuri intr-o problema , o persoana fizica rezidenta angajeaza cu contract de munca o persoana fizica nerezidenta , avand permis de sedere un an de zile . Cum se platesc contributiile catre stat? La fel ca si la o firma numai ca nu se depune declaratia 112?

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Contract de colaborare- activitate dependenta cu un nerezident Olteanu Cornelia Olteanu Cornelia Daca o firma din Romania doreste sa incheie un contract de colaborare cu un nerezident ,persoana fizica (nu face parte din UE) pentru prestari servicii.Ce ... (vezi toată discuția)
Rezident permanent mitrache_v mitrache_v Buna ziua! Va rog sa ma ajutai si pe mine in urmatoarea situatie. Cum se poate dobandi statutul de r[b]ezident permanent[/b] pe teritoriul Romaniei? Mai exact, ... (vezi toată discuția)
Impozit pe salariu din strainatate livius1302 livius1302 Ma poate lamuri si pe mine cineva cum se impoziteaza venitul meu care se compune din salariu venit din strainatate.(mentionez ca petrec mai mult de 6 luni in ... (vezi toată discuția)