avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general CODUL FISCAL
Discuție deschisă în Contabilitate în general

CODUL FISCAL

Buna ziua,

Sunt o intreprindere individuala cu act de proiectare.
Am prestat cateva servicii de proiectare catre o SA, carei nu i-am emis facturi pe motivul ca nu au bani sa-mi plateasca.
Acum doresc sa emit facturile (4 in speta) ...spuneti-mi daca risc vreo amenda dat fiind faptul ca nu le-am emis la momentul respectiv...(doua prestari de servicii sunt din 2011). Mentionez ca nu sunt platitor de TVA.
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 17:16, 16 August 2012
Nu riscati nimic, ceea ce ati facut se cheama a fi munca pe gratis. Puteti sa le emiteti facturile acum, insa totul este sa isi mai aduca aminte de prestatia dumneavoastra. Aveti un contract de prestari servicii semnat? Existenta unui asemenea contract ar fi in avantajul dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura intracomunitara din israel mericami mericami buna seara am o factura de vanzare catre Israel ,este facuta cu tva unde o bag in decontul de tva ,pt ca in 390 nu se trece ? a ce rand? multumesc (vezi toată discuția)
Prestari servicii de consultanta in constructii rafipafy rafipafy Buna ziua, Este neaparat nevoie de un contract de colaborare pentru plata unei facturi de prestari servicii de consultanta in constructii? (vezi toată discuția)
Tva la contracte neplatite gabrici gabrici Buna Daca o societate semneaza un contract cu un client persoana fizica, presteaza serviciile si acesta are 15 zile sa le plateasca prin banca si nu le ... (vezi toată discuția)