avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1183 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pierdere indemnizatie handicap >3ani (copil ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pierdere indemnizatie handicap >3ani (copil "natural")

De pe urma copilului voi beneficia de o indemnizatie/alocatie de handicap. Am inteles ca o primesc eu ca mana pana la varsta de 3ani iar dupa, tatal sau. La mine tatal nu este trecut in certificatul de nastere si am inteles ca voi pierde acesti bani dupa varsta de 3aani. Ce este de facut? Un insotitor? Ce statut trebuie sa aiba acesta? Ce conditii trebuie sa indeplineasca?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 18:09, 16 August 2012
Dupa 3 ani nu se mai acorda nici o indemnizatie, primeste doar alocatia dubla de 84 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatii de handicap copil sarah_sarah744 sarah_sarah744 Am o fetita de 3ani si 10 luni cu grad de handicap grav, cod 7.Acum indemnizatia de handicap este de 91 de lei, alocatia copil este de 84 lei si eu ca mama ... (vezi toată discuția)
Lngrijire copil cu handicap pana la implinirea varstei de 3 ani cimpeanu_dd cimpeanu_dd Buna seara, Cum se acorda indemnizatia pentru ingrijirea copilului cu handicap pana la implinirea varstei de 3 ani? Sora mea primeste pe card de la ... (vezi toată discuția)
Indemnizație pentru al doilea copil Pr_Ciprian Pr_Ciprian Bună ziua. Aș vrea să mă ajutați în următoarea situație: soția e în CCC1 pentru primul copil pănă în 19.01.2015. A născut pe ... (vezi toată discuția)