avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... lngrijire copil cu handicap pana la implinirea varstei ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

lngrijire copil cu handicap pana la implinirea varstei de 3 ani

Buna seara,

Cum se acorda indemnizatia pentru ingrijirea copilului cu handicap pana la implinirea varstei de 3 ani?

Sora mea primeste pe card de la primarie 700 lei si de la stat prin posta 600 lei + alocatia de 200 lei.

Sunt corecte sumele sau trebuie sa primeasca doar dintr-un singur loc?!

Va multumesc pentru atentia acordata!
Cel mai recent răspuns: cimpeanu_dd , utilizator 13:21, 27 Octombrie 2015
1. - Cei 600 lei = indemnizatia pentru concediu crestere copil cu handicap pana la varsta de 3 ani.
- Cei 200 lei = alocatia de stat pentru copii (dupa varsta de 3 ani = 84 lei lunar).

2. - Ce reprezinta cei 700 lei primiti de la Primarie?
- O fi indemnizatie pentru insotitor persoane cu handicap.
- Oricum acesti bani nu au nici o legatura cu indemnizatia pentru CCC.
Multumesc pentru raspuns!
Poate fi indemnizatie pentru insotitor. Nimeni nu stie din cadrul primariei.
Ne gandeam sa nu fim pusi sa-i dam inapoi....
O zi frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie handicap blareanabel blareanabel Buna seara!In cazul unui copil mic sub 2 ani cu handicap gr 2 ,daca mama este in CIC pana la implinirea varstei de 2 ani cu o indemnizatie de 600 lei + 200 lei ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi are copilul de 1, 6 ani incadrat intr-un grad de handicap? claudia252820 claudia252820 Azi am avut comisia de evaluare si urmeaza sa primim certificatul de incadrare in grad de handicap. Mama primeste indemnizatia de crestere copil iar copilul, ... (vezi toată discuția)
Sotul poate intra in concediu de crestere a copilului? Corina271 Corina271 In legatura cu intrebarea care am postato acum 1 zi daca sotul poate intra in concediu de crestere a copilului,mi-ati raspuns ca poate,iar eu vam specificat ca ... (vezi toată discuția)