avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Incompatibilitati primar
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Incompatibilitati primar

Buna seara
imi poate spune cineva daca calitatea de unic asociat la un SRL este incompatibila cu functia de primar.
a nu se confunda cu administrator.
va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 19:48, 14 August 2013
Daca este asociat unic la SRL-ul personal, care n-are nici o treaba cu primaria, nu este incompatibilitate. Aceasta intervine doar in momentul in care ocupa vreuna din functiile enumerate la art. 87 lit. d si e din legea 161/2003.
Cat despre a doua situatie, din cate stiu eu spitalele sunt asimilate institutiilor publice si aici ar cam calca putin pe bec, conform literei d din textul de lege descris mai sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitatea primar Mirela8383 Mirela8383 Buna ziua!Un primar poate fi si asociat unic la un SRL? (vezi toată discuția)
Incompatibilitate primar ? mmford mmford Buna ziua. Tatal meu este primar de 2 legislaturi. Inainte de asta, a fost presedinte la un ONG-IFN. In 2008 cand si-a inceput prima legislatura nu l-am scos ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitati sfdolce sfdolce este incompatibila profesia de avocat cu cea de viceprimar ? de remarcat faptul ca viceprimarul este demnitar ca si deputatul si senatorul care este ... (vezi toată discuția)