avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit bancar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit bancar

Timp de 4 luni am incercat sa refinantez un credit de la bancpost la otp . Dupa ce mi s-au solicitat o groaza de documente ( unele de cate 3 ori ) , mi s-a comunicat ca , creditul s-a preabrobat si ca trebuie sa platesc o evaluare la apartamentul care urma sa fie ipotecat . Dupa ce am platit la otp contravaloarea evaluarii si aceasta s-a efectuat , mi s-a comunicat ca nu s-a aprobat , decat la 65% din valoarea aprtamentului ( suma nefiind suficienta pentru refinantare desi nu mi s-a comunicat anterior cota din valoare ) Ca urmare , as dori sa stiu daca pot recupera banii cheltuiti cu " alergatura " timp de 4 luni si cu taxa pentru evaluare , pe care stiu din practica , ar fi trebuit sa o platesc doar daca era necesar . Va multumesc anticipat .

Alte discuții în legătură

Executarea silita a unui apartament achizitionat prin credit ipotecar laura sendrescu laura sendrescu In urma cu trei ani am achizitionat un aprtament prin credit ipotecar in CHF. De un an am intampinat dificultati la plate ratelor, iar banca mi-a gasit drept ... (vezi toată discuția)
Scoatere imobil de sub ipoteca jacqueline_k jacqueline_k Buna ziua! Spuneti-mi, va rog, in cazul unui contract de credit garantat printr-o ipoteca, se pot scoate de sub ipoteca unul sau mai multe imobile cu care s-a ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar Betea Betea Avem un credit ipotecar de 35000 euro la o banca pe un apartament cu 2 camere si alte doua credite mai mici la alte banci.Intre timp mi-am construit o casa ... (vezi toată discuția)