avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... contributii contract de comision
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

contributii contract de comision

Care sunt contributiile cu retinere la sursa pt. PFA cu activitate dependenta? La PFA se retine impozit pe venit 10%?

Alte discuții în legătură

Deci....pfa in noul context Iulia Paraschiva Iulia Paraschiva Dragii mei! Am si eu o mare dilema la care chiar am nevoie de o rezolvare.....\"ieri\"! Eu lucrez ca PFA cu cod caen 6619 - Activităţi auxiliare ... (vezi toată discuția)
In continuare pfa Iulia Paraschiva Iulia Paraschiva Deci....dupa lungi dezbateri am urmatoarea situatie. Am colaborat ca PFA cu cod Caen 6619 ( activitati de intermediere financiara altele decat asigurarile ... (vezi toată discuția)
Plati contract de drepturi de autor ELuminita ELuminita Buna ziua, As vrea sa stiu urmatoarele: 1. Ce taxe se platesc la un contract de drepturi de autor incheiat cu o editura (pensie, sanatate, impozit, etc.) si ... (vezi toată discuția)