avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren limitrof gardului meu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren limitrof gardului meu

Buna seara! Tocmai ne-am mutat in casa noua.Vecinul meu de peste drum(drum public) isi depoziteaza mereu langa gardul meu ba lemne(cu vorba buna intr-o saptamana si le-a mutat pe partea lui de gard), ba o movila mare de pamant,cat gardul de inalta, care sta razamata practic pe gardul meu!De data asta nu mai e dispus sa o mute zicand ca eu am drepturi doar pana la gard,dupa gard e spatiu public.Poate vreau si eu sa parchez masina de la gard la drum,doar nu o voi parca pe partea lui de drum.Intrebarea mea este: Pot sa il constrang legal sa isi mute pamantul de acolo? Exista vreo lege sa il constrang cumva?
Cel mai recent răspuns: Mihaela Verdes , Evaluator 21:23, 17 August 2012
Daca vecinul se foloseste de drumul public atunci trebuie sa aibe autorizatie de la primarie .
Faceti o sesizare la primarie la serviciu urbanism

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sfat carla57 carla57 Va rog sa ma ajutati in rezolvarea unei probleme. Un vecin de-al meu parcheaza masina de peste 5 ani in fata gardului meu, pe strada dar nu in fata portilor ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare ''rezervat'' fara contract de concesiune Ionutbog Ionutbog Locuiesc la etajul 1 si vecinul care locuieste in apartamentul de la parter mi-a solicitat sa-mi mut masina de pe trotuarul din dreptul gardului lui pe motiv ... (vezi toată discuția)
Servitute elysha266 elysha266 Buna ziua, Am cumparat o casa la tara in Tulcea, 1700mp, din care 500 teren constructi (cu casa) si 1200 teren arabil. Lotul are 12.5 m deschidere si 130 si ... (vezi toată discuția)