avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Contributii la II si cu CIM
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Contributii la II si cu CIM

buna ziua,
am o Intreprindere Individuala, dar CIM pe perioada nedeterminata il am la o societate X srl cu un program normal de 8 ore , sunt nevoit sa platesc contributii salariale si in cadrul II? Multumesc
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 13:28, 18 August 2012
Ca I.I. se platesc: impozit 16%, contributie de sanatate 5,5% la venitul net. Nu se datoreaza CAS pentru pensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala neplatitoare de tva alex1201 alex1201 Buna ziua, vreau sa pun un automat de cafea intr-o facultate. Ma gandesc sa ma fac intreprindere individuala neplatitoare de tva. Ce taxe voi datora statului? ... (vezi toată discuția)
Contributii intreprindere individuala camellia_camy camellia_camy Buna ziua ! Sunt PF inregistrata la finante ca agent asigurari cu retinere la sursa.As dori sa infiintez o intreprindere individua dar nu stiu ce contributii ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii kaaf kaaf daca intr-adevar nu pot incheia un contract de prestari servicii, din cauza celor mentionate, ce alternative exista ? (vezi toată discuția)