avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... export forta de munca si Certificate E1/E5 sau C1/C5
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

export forta de munca si Certificate E1/E5 sau C1/C5

buna ziua,
angajatii unui SRL cu sediul in Romania, pot sa presteze forta de munca intr-un stat membru UE, societatea avand un contract de subantepriza cu o societate straina apartinand UE? ce demersuri tebuie sa intreprinda SRL-ul pentru a fi in legalitate deplina cu angajatii, cat si cu statul romana si UE
Cel mai recent răspuns: stanciuu_auco , utilizator 19:53, 19 August 2012
Angajatii unui SRL cu sediul in Romania, pot sa presteze munca intr-un stat membru UE.
In acest sens, ei pot fi delegati sau detasati.
Pentr detasare trebuie sa se obtina formularul portabil A1 de la CNPP - Casa Nationala de Pensii Publice.
multuesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma nou infiintata care doreste sa presteze servicii de constructii pe teritoriul republicii italiene. cristinarosu01 cristinarosu01 Buna ziua. As dori si eu cateva informatii, o firma nou infiintata cu 2asociati doreste sa incheie un contract cu mai multe firme din italia. Acum problema se ... (vezi toată discuția)
Sc care detaseaza angajați mihaela672003 mihaela672003 As dori sa știu ce condiții trebuie respectate de o Societate care detaseaza angajații in străinătate si nu are producție in România, ... (vezi toată discuția)
Societate straina angajeaza romani si presteaza servicii pentru o societate din romania? este legal? madalinalina madalinalina Am si eu o intrebare. O societate straina, fara sediu sau sucursala in Romania, poate sa angajeze cetateni romani? Acestia vor presta lucrari de productie ... (vezi toată discuția)