avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Ce se poate face in cazul unei executari silite
Discuție deschisă în Executare silită

Ce se poate face in cazul unei executari silite

Am primit pe data de 17.08.2012 hotarare judecatoreasca cu executare silita cu plata unei sume de bani,in urma unui proces in care nu am primit nici o instiintare de prezentare la proces si nu am avut ocazia de a ma apara. Am fost trecut ca parte lipsa pe tot parcusul procesului.De la data mentionata mai sus in 24 de ore trebuie sa imanez bani unei doamne X . CE TREBUIE FACUT SAU SE MAI POATE FACE RECURS LA ACEASTA hotarare de EXECUTARE SILITA. Pe langa invocarea viiciilor de procedura ce mai pot face.
Astept un raspuns urgent .
Cel mai recent răspuns: dongen , utilizator 13:17, 18 August 2012
In mod normal ar trebui sa declarati calea de atac specificata in hotarare si invederati toate apararile, inclusiv citarea nelegala.

Cel mai bine ar fi sa consultati un avocat pt ca nici nu ati fost foarte clara in explicatii, vorbind despre o "hotarare de executare silita."
Daca se poate sa fiti concret, ati primi hotarare definitiva si irevocabila care va obliga la plata unei sume de bani,sau ati primit somatioe in cadrul procedurii de executare silita?
Sunt 2 situatii disctincte impotriva ,carora eventual exista cai de atac diferite
Detaliati situatia cu care va confruntati
am primit somatie in cadrul procedurii de executare silita

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlul executoriu (bodu) Rog raspuns pentru urmatoarea speta: titlu executoriu / somatie plata amenda contraventionala vamala an 2003. Cum pot anula la judecatorie aceasta ? (lipsa ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu simona35 simona35 Pot investi cu formula executorie o decizie penala data in apel, recursul fiind respins? Sau trebuie sa investesc decizia data pe fond? Care ar fi procedura? (vezi toată discuția)
Termen pt contestatia la executare alexandra.a1404 alexandra.a1404 Caz: Se face executarea unor drepturi pe baza unei hotariri judecatoresti definitive, fara a se trimite somatie la sediul firmei. Societatea afla de aceasta ... (vezi toată discuția)