avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... contract de comision si retineri la sursa
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

contract de comision si retineri la sursa

Buna ziua.
Va rog frumos sa ma ajutati cu niste clarificari, si anume:
O societate comerciala doreste sa incheie cu un anumit numar de persoane fizice (vecinul, de exemplu) neautorizate, un numar de contracte de comision,mai exact am un anumit produs pe care doresc sa-l vand prin intermediul acestor persoane, prin metoda din usa in usa, urmand ca aceste persoane sa primeasca o anumita suma de bani din contravaloarea fiecarui produs vandut. Din puct de vedere al firmei, care ar fi retinerile la sursa pe care ar trebui sa le opereze si sa le plateasca,cuantumul acestora, care ar fi documentele care ar trebui depuse la finante, care este actul normativ ce reglementeaza concret toate aceste lucruri.
Va multumesc pentru ajutor si va doresc o zi buna.
Cu stima pentru toti R.O

Alte discuții în legătură

Retinere la sursa contract de mandat moonprincess moonprincess Buna ziua, In calitate de PFA (agent de asigurari) doresc sa inchei un contract de mandat cu un agent de vanzari pentru a ma ajuta cu marirea portofoliului ... (vezi toată discuția)
Declarare venitori din vanzari pe okazii.ro geo444 geo444 Salut, De o luna si jumatate am inceput sa comand produse din China si sa le vand pe okazii.ro unde sunt inregistrat ca persoana fizica. Pentru fiecare produs ... (vezi toată discuția)
Contract de comision intre firma externa si persoana fizica din ro sandubdg sandubdg Buna ziua , Va solicit sprijinul in lamurirea urmatoarei probleme : Am o colaborare cu o firma din Slovacia , care imi da un comision pentru ... (vezi toată discuția)