avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... carte funciara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

carte funciara

am avut o proprietate,cartea funciara a fost facuta printr-un program guvernamental,am facut dezmembrarea in 2(doua)loturi si am vandut 1(un)lot. acum noii proprietari au adus o firma pt. o noua masuratoare si se pare ca nu ies vreo 20mp,latimile corespund dar nu corespunde lungimea,cum se procedeaza,ce se poate face si unde se poate ajunge. VA MULTUMESC !
Cel mai recent răspuns: alex11dan , utilizator 13:49, 19 August 2012
~ Conținut șters la cerere ~
Daca exista diferente intre real si cele notate la OCPI,functie de suprafata in discutie se poate solicita rectificarea CF
Rectificarea CF se poate realiza ,in temeiul disp L nr 7/1996 republicata ,fie amaibil prin declaratie autentica sau in caz de litigiu in temeiul hotararii ramasa definitiva si irevocabila
diferenta este de 2,3%,in minus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

S-a facut o dezmembrare gresita - ce sepoate face ? oanaportar oanaportar - 1 lot teren - vreau sa cumpar oparte din teren - pt. aceasta s-a facut o dezmembrare gresita - cum pot schimba /corecta dezmembrarea ? Se face corectare ... (vezi toată discuția)
Rectificare suprafata Buna ziua , Cum se poate face rectificarea de suprafata a unui teren mai mare decit cel trecut in extrasele de CF .Pe terenul initial existind 2 case (de o ... (vezi toată discuția)
Intabulare pe teren Vlad2013 Vlad2013 Buna ziua , Incerc sa expun,cu lux de amanunte,cum a decurs cumpararea unui teren de la un proprietar,la 15 dec.2000. Titlul sau de ... (vezi toată discuția)