avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ma ameninta . este bine daca ma duc la politie?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ma ameninta . este bine daca ma duc la politie?

buna ziua . am nev de un sfat. cineva ma ameninta ca imi da foc la masina , ca vine in oras ca imi face ca imi drege , eu nefacandu i nimic.
a vrut sa cumpere ceva de la mine i am trimis prin curier si nu a acceptat si mi-a facut paguba de 1 mil , si ma ameninta ca vine in oras ca imi da foc la masina , etc . pt ca eu i am facut un anunt pe site de vanzari masini fals , dar si el mi a facut
daca gasesc ceva la masina , ma pot duce la politie cu mesajul de la el , acolo unde ma ameninta? am si adresa lui. am tot !!!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:48, 19 August 2012
Initial incercati amiabil sa solutionati diferendul,anuntand persoana sa inceteze amenintarile la adresa dvs
Daca dupa tentativa de conciliere, constatati ca persoana staruie in actele si actiunile de amenintare ,aveti dreptul sa formulati plangere la politie sub aspectul savarsirii faptei prevazute si pedepsite de disp art 193 codul penal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere pentru lovire si distrugere Digicron Digicron In ce masura ma pot indrepta catre organele de politie cu o plangere daca? - Faptuitorul sau mai bine zis faptuitoarea a intrat cu voia mea in incinta ... (vezi toată discuția)
Amenintari si hartuire geogys geogys buna ziua. va scriu pentru a cere un sfat in legatura cu situatia in care ma aflu. in septembrie am hotarat sa pun capat relatiei cu prietenul de la vremea ... (vezi toată discuția)
Amenintare laszlozoltan laszlozoltan Suntem in proces cu un vecin,pt un teren,care dureaza de 2/5 ani,in tinpul acesta,el amenetindune de nenumarate ori,pe drum,strigand peste gard,promitind ca ne ... (vezi toată discuția)