avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1177 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recursul este tardiv formulat?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recursul este tardiv formulat?

In ziua de 27 Iulie 2012 am primit comunicarea sentintei civile ,pe data de 16 august am primit nr de inregistrare pt dec recurs .Sunt in termen !!??.Va rog un calcul .
VA MULTUMESC .=D>=D>
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 04:06, 23 August 2012
13 august era ultima zi in care trebuia depus recursul. Pe 16 august v-ati prezentat si ati depus recursul (la registratura instantei) sau pe 16 august vi s-a restituit confirmarea de primire a recursului ? (daca ati expediat prin posta)
`16 august este data care apare inregistrat pe portalul instantelor de judecata Dosar 2855/192/2010* Judecatoria Bolintin Vale
Nu contează data care apare pe site-ul instanţei, contează data la care aţi pus recursul la poştă. Dacă aţi predat recursul recomandat oficiului poştal până în data de 13 august 2012 inclusiv, recursul a fost declarat în termen. Dacă aţi depăşit această dată, recursul va fi respins ca tardiv formulat.
Ultima modificare: Joi, 23 August 2012
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

30 zile apel mirceani mirceani Am castigat un proces la judecatorie impotriva unei primarii. Judecatoria a expediat hotaratea instantei cu stampila postei 17 martie. Stampila de primire a ... (vezi toată discuția)
Recurs tardiv? maria_14 maria_14 Buna tuturor! Va rog frumos, sa ma lamuriti si pe mine, daca recursul este tardiv in urmatorul caz: M-am judecat pe fond, intrun litigiu de munca pt drepturi ... (vezi toată discuția)
Sentinta civila definitiva si irevocabila la 19.01.20010,text recurs inregistrat la 29.01.2010 cu termen la 10 martie 2010 cristina/BZ cristina/BZ Este un paradox.La 19.01.2010 am cerut si am primit de la tribunal legalizarea sentintei cu parafa pe care scrie definitiva si irevocabila pronuntata la 16 ... (vezi toată discuția)